«Det er få artister her i Norge som kan formidle som Kenneth. Det er en inderlighet og en ærlig smerte i mange av tekstene hans som du virkelig skal ha ryggrad for stå på en scene og dele med andre»

-Dust of Daylight, 2019

Etter at Kenneth Norum fra Skogbygda slapp sitt debutalbum «Heart on a Sleeve» i 2017 har lovordene og konsertene stått i kø for nykommeren fra den lille bygda. Det som begynte med et lite knippe låter spilt inn på soverommet, har utviklet seg til å bli en bunnsolid solokarriere med norgesturné, konserter og radiospillinger i inn- og utland. Og ikke minst en magisk konsert på legendariske Rockefeller. Nå er han endelig klar med ny plate.

 

Kenneth Norum

Det handler om låtene, om tekstene og formidlinga. Det er mye magisk som kan skje i et innspillingsstudio, men det er live at låtene til Kenneth virkelig kommer til sin rett. Hver kveld og hvert sted har sin egen magi.

«Det er derfor vi inviterte publikum med opp i studio. Vi ville forsøke å fange den atmosfæren vi ofte opplever på de små intimkonsertene jeg vanligvis gjør. Og det ble intet mindre enn en veldig magisk kveld med noen fantastiske fine opptak», sier Kenneth om konserten som ble spilt inn i smått legendariske Snaxville Studio med Henrik Maarud bak spakene.

Det er derfor med stor glede at vi kan meddele at live-albumet «Snaxville Sessions» slippes digitalt, samt på vinyl 20. november på Snaxville Recordings.

Bestill livealbumet «Snaxville sessions»